Vine al Bar de l’Octubre i Parla Valencià amb Gent com TuEstàs preparant les proves oficials de valencià? Aquest és el pla ideal per a tu. Vine al Bar de l’Octubre CCC i aprofita aquesta oportunitat per a conéixer altres estudiants com tu i compartir les vostres experiències.

Es tracta de practicar i millorar el teu valencià en un ambient relaxat i amigable. Aquest servei és gratuït, però cal prendre una consumició durant la trobada. És una excel·lent manera de practicar la llengua mentre gaudeixes d’un entorn distés i divertit.

El dilluns 26 de febrer a les 19 h serà el primer café tertúlia, i a partir d’ara, una vesprada al mes, de 19 h a 20 h, tindràs l’oportunitat de participar-hi. Informa-te’n a través de les nostres xarxes socials o del nostre lloc web.

No et perdes aquesta oportunitat per connectar amb altres estudiants i millorar el teu valencià. Us esperem al Bar de l’Octubre CCC per a parlar!


Etiquetes: Cursos Carles Salvador Octubre CCC Sessions conversa

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de