Crònica: Xarrada 50 anys sense tren Gandia-Dénia. L’antic recorregut



El passat dissabte, 10 de febrer, es van complir 50 anys des de l’últim viatge del tren Gandia-Dénia. Per commemorar aquesta efemèride, divendres passat a la Fundació Casal Jaume I Safor-Valldigna, va tindre lloc un acte molt interessant.

Agraïment especial als Amics de la Vieta de Carcaixent, a Vicent Mascarell, a Alícia Izquierdo i a Anna Oliver, que van col·laborar i participar en aquesta commemoració.

Els ponents van oferir una visió completa de la importància històrica d’aquesta línia ferroviària, així com de les reivindicacions actuals per a la seua restauració. Mitjançant la narració d’històries antigues i la presentació de les demandes actuals, es va posar de manifest la necessitat d’aquesta connexió ferroviària entre les dues capitals de comarca, Gandia i Dénia.

Finalment, el públic present també va participar activament, expressant els seus punts de vista i demandes, contribuint al debat sobre aquest tema necessari per al desenvolupament de la comarca.

L’acte va servir per reafirmar el compromís i la determinació de continuar lluitant per aconseguir la restauració d’aquesta connexió essencial entre Gandia i Dénia, que beneficiarà tant als habitants de la comarca com al seu desenvolupament econòmic i social.

Si eres de La Safor vols estar al dia de totes les activitats i novetats de la nostra delegació segueix el nostre canal de WhatsApp: https://whatsapp.com/channel/0029Va8Gyt7IN9ipBpFrp33g


Etiquetes: ACPV ACPV Safor-Valldigna Cuidem la cultura

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de