ACPV a la presentació de l’any Estellés



El passat dijous, vam assistir a l’acte de presentació del programa d’activitats de l‘Any Estellés, celebrat al Palau Moja de Barcelona. Aquesta iniciativa, promoguda per la Institució de les Lletres Catalanes (ILC), i que commemora el centenari del naixement del poeta Vicent Andrés Estellés, preveu almenys un centenar d’activitats.

A l’esdeveniment hi va ser Anna Gascon, en representació d’Acció Cultural del País Valencià, i en representació també de la Plataforma Cívica Cent d’Estellés, acompanyada per Pau Alabajos i Tonetxo Pardiñas.

Els discursos de la directora de la ILC, Izaskun Arretxe, i de la comissària de l’Any Estellés, l’escriptora Àngels Gregori, van ressaltar la transcendència de l’obra d’Estellés i la seua contribució a la literatura i la cultura catalanes. A més, es va presentar el programa d’activitats previstes per a l’Any Estellés, que inclou una gran varietat d’esdeveniments, des de concerts i exposicions fins a jornades acadèmiques i lectures públiques.

Amb aquestes activitats i esdeveniments culturals es pretén fer difusió de la seua obra i reivindicar la seua figura com a un dels grans referents de la literatura catalana i valenciana del segle XX.


Etiquetes: ACPV

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de