L’Aplec de la muntanyeta de Sant Antoni va reunir grans i menuts a Betxí


L'Aplec de la muntanyeta de Sant Antoni va reunir grans i menuts a Betxí

ACPV va formar part de la jornada per recordar la figura de Tomàs i Martí

L’Aplec de la Muntanyeta de Sant Antoni va atraure residents locals i visitants a Betxí, oferint una jornada immersa en la rica història i tradicions del País Valencià el diumenge 18 de febrer, . Amb un homenatge destacat al centenari de Vicent Tomàs i Martí, l’aplec va ser una oportunitat per a la comunitat de connectar amb les seues arrels i celebrar la seua identitat cultural.

Organitzat per Acció Cultural del País Valencià juntament amb altres entitats, l’esdeveniment va començar amb una commovedora commemoració al cementeri d’Artana, recordant la vida i l’impacte de Vicent Tomàs i Martí, una figura clau en la història local.

La jornada principal va començar amb la inauguració de la Fira d’Entitats, proporcionant una plataforma per a les organitzacions locals per compartir les seues iniciatives i projectes amb la comunitat. Continuant amb una enriquidora tertúlia sobre el llegat de Tomàs i Martí, moderada per destacats experts i personalitats del País Valencià, la jornada va continuar amb una gran varietat d’activitats, incloent-hi jocs tradicionals i exhibicions culturals.

Destacant entre les activitats del matí va ser una vibrant exhibició de cultura popular, amb la participació de grups com la Jove Muixeranga de València, les Passeres i la Colla de Dolçainers i Tabaleters de Betxí, oferint una experiència autèntica per als assistents de totes les edats.

La culminació de l’aplec va arribar amb un concert a càrrec dels Ramonets, una experiència musical única per a tota la família. Amb una destacada assistència, l’Aplec de la Muntanyeta de Sant Antoni de Betxí va reafirmar el compromís amb les nostres arrels i la preservació de la seua rica herència cultural.


Etiquetes: ACPV Comarques de Castelló Betxí Castelló Comarques del Nord

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de