Crònica: Formació Antifeixista, per Joves d’Acció



El passat dissabte 17 de febrer, els membres de Joves d’Acció Cultural del País Valencià van participar en la segona formació antifeixista organitzada en col·laboració amb És País Valencià. En aquesta sessió, van aprofundir en el coneixement sobre com l’extrema dreta difon el seu discurs d’odi a través de plataformes en línia, com webs i xarxes socials, i quines estratègies poden emprar per combatre’l.

Durant la formació, van prendre consciència de la importància de la nostra implicació individual en la lluita antifeixista, especialment en l’entorn digital. Van aprendre que des de casa, amb el nostre ordinador i el nostre comportament en línia, també podem contribuir activament a la causa. Evitant entrar en el joc de la gent d’extrema dreta, rebutjant compartir el contingut propagandístic de la ultradreta (encara que siga per a criticar-lo) i posant-nos en contacte amb les empreses que es publiciten en webs feixistes per demanar-los que retiren la seua publicitat, són algunes de les accions que es poden dur a terme.

És vital recordar que hi ha múltiples maneres de combatre el feixisme, i una d’elles és fent xarxa i denunciant tant el feixisme com els seus principals finançadors. Aquesta és una tasca que ens competeix a tots i que hem de realitzar amb determinació i solidaritat. En definitiva, la formació antifeixista els va proporcionar eines i coneixements valuosos per a continuar la lluita contra aquesta ideologia de manera eficaç i compromesa.


Etiquetes: ACPV Joves d'Acció

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de