Crònica: Manifestació Aturem el macro PAI


Imatge del Llevant - EMV

El passat diumenge, la població de Llíber va presenciar una mostra més del compromís del poble valencià amb la defensa del nostre territori. Aproximadament tres mil persones van acudir a la convocatòria de la manifestació contra el PAI Medina, que pretén urbanitzar un espai natural protegit, i que fou organitzada per la Plataforma Salvem la Vall. ACPV va participar acompanyats pel Casal de Pedreguer i el Casal de Elx donant suport al poble de Llíber en la seua lluita contra aquest projecte urbanístic nociu.

La manifestació va ser un clar exemple de germanor i solidaritat, segons Raquel Vives, membre de la Plataforma, i amb pancartes, crits i consignes, vam expressar la nostra negativa rotunda davant aquest projecte que amenaça la preservació del nostre medi ambient i del nostre llegat cultural.

@accioculturalpv Parlem amb Raquel Vives, membre de la Plataforma Salvem la Vall després de la manifestació “Aturem el macro Pai” a Llíber #ACPV #tiktokencatalà #fyp #salvemlavall #noalapai #mani ♬ original sound – Acció Cultural PV

Des d’ACPV seguirem donant suport i col·laborant per tornar a prendre la iniciativa i recuperar els carrers per protegir el nostre territori.

(Crèdits de la imatge de portada: Levante – EMV)


Etiquetes: ACPV manifestacio

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de