Crònica: Plaça del Llibre d’Alacant



La vesprada de divendres 16 de febrer, Acció Cultural del País Valencià, va tenir l’honor de participar en la inauguració de la vuitena edició de la Plaça del Llibre. En aquesta ocasió, la nostra vicepresidenta, Marinela Garcia, va representar l’entitat, acompanyada de totes les altres organitzacions que formen part de la coordinació d’aquest esdeveniment, una de les cites literàries més rellevants del País Valencià que posa en valor la literatura del País.

Durant la inauguració, es va posar de manifest el compromís de les entitats participants en promoure i difondre la cultura i la literatura valencianes. A través de la Plaça del Llibre, es dona visibilitat als escriptors i escriptores, així com a les editorials i llibreries de la nostra terra, consolidant-la com a un punt de trobada essencial per a tots els amants de la lectura i la cultura.

A més a més, durant el matí del diumenge, ACPV va organitzar un recital de poesia titulat «Elles: constel·lació poètica», de l’autora Anna Ballester. Aquest recull de poemes representa una mostra eclèctica de les diferents sensibilitats, estètiques i propostes actuals de les dones poetesses i escriptores del País Valencià. En l’acte un grup de dones poetesses va tenir l’oportunitat de llegir els poemes recollits en aquest llibre, contribuint a fer valdre la rica diversitat literària del País Valencià.


Etiquetes: ACPV Joves d'Acció

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de