Crònica: Calçotada i Concurs de pilotes de putxero a Gandia



El passat dissabte 24 de febrer, la Fundació Casal Jaume I Safor-Valldigna es traslladà al barri de l’Ermita de Gandia (Marxuquera), al Bar Tere, per a celebrar el III Concurs de pilotes de putxero i la XII Calçotada popular.

Els participants del concurs culinari ens impressionaren amb les seues pilotes. El jurat va haver de deliberar molt, ja que, les posicions estaven ben ajustades. Finalment, quedaren empatades en tercera posició, Maria Reig i Majo Juan. En segona posició, Josepa Costa i, com a guanyador, Llorenç Aparisi.

Ja estan en plena temporada de calçots i al Bar Tere ho saben bé! En primer lloc, es degustaren les carxofes torrades i les coquetes de dacsa amb bledes. Seguidament, els calçots amb teules foren servits per mantenir-ne la temperatura, acompanyats de la salsa romesco, seguit d’un embotit i una carn torrada espectacular. Finalment, pogueren gaudir de la fruita de temporada i de l’aroma del café.

Volem expressar el nostre més sincer agraïment al Bar Tere i a tots els comensals per fer possible aquesta magnífica jornada. Sens dubte, fou una experiència per recordar, plena de sabor i bon ambient.


Etiquetes: ACPV Joves d'Acció

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de