Crònica: Presentació del llibre “Cremareu aquesta carta” a AlacantEl dimarts passat, a la Llibreria Pynchon d’Alacant, es va celebrar la presentació del llibre “Cremareu aquesta carta” de l’escriptor i professor Tomàs Llopis.

Durant l’esdeveniment, Tomàs Llopis ens va transportar a l’època de la Germania valenciana amb el seu llibre “Premis de Novel·la d’Alzira”. A través de les seues paraules, vam viatjar en el temps i vam reviure els esdeveniments clau d’aquest període tan significatiu de la història del País Valencià.

Gràcies a la seua obra, vam conéixer de prop la diplomàcia i les aliances que Joan Caro va haver de forjar durant la guerra de les Germanies, tot explorant les complexitats i les passions d’aquell moment històric.

Volem expressar el nostre sincer agraïment a Tomàs Llopis per acompanyar-nos en aquest viatge literari i per apropar-nos a una època tan important de la història valenciana. També volem reconéixer la destacada presentació de Marinela Garcia, que va enriquir encara més aquesta experiència.

Gràcies a tots els qui van fer possible aquesta meravellosa trobada literària.


Etiquetes: ACPV ACPV Alacant

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de