Crònica: Visita guiada al Centre “La Llum” de la junta d’AlacantEl passat dijous, 22 de febrer, la Junta d’ACPV d’Alacant va fer una visita guiada al Centre “La Llum”, un espai emblemàtic de la Fundació Mediterràneo dedicat a la Documentació, Investigació i Innovació Educativa. Aquesta visita va representar una oportunitat única per aprofundir en el gran treball de recuperació que s’està realitzant en favor dels il·lustres personatges d’Alacant, amb l’objectiu de preservar i difondre la història de la nostra terra.

Les explicacions proporcionades durant la visita van ser molt interessants, especialment en el que fa referència al fons documental i les diverses col·leccions de l’arxiu del centre. En tot moment, vam poder percebre la dedicació i el compromís del personal que ens va acompanyar durant el recorregut.

Aquesta visita ha estat una experiència que ens ha permès comprendre millor la importància de preservar i compartir la història local.


Etiquetes: ACPV ACPV Alacant

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de