Cinema de dones a GandiaUn any més, la Fundació Casal Jaume I Safor-Valldigna, acull el cicle “Cinema de dones al casal en versió original”. La segona projecció serà el dijous 7 de març a les 19h.

Podrem gaudir de Nyad, una pel·lícula biogràfica estatunidenca de drama esportiu de 2023 dirigida per Elizabeth Chai Vasarhelyi i escrita per Julia Coix. Aquesta serà projectada en versió original (anglés) i subtitulada en català.

Nyad segueix la vida de la nedadora estatunidenca, Diana Nyad (Annette Bening), el somni de la qual és convertir-se en la primera persona a nedar de seguit des de les costes de Cuba fins a les costes de Florida sense una gàbia per a taurons.

Us esperem!


Etiquetes: ACPV ACPV Safor-Valldigna Cuidem la cultura

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de