Presentació de la revista Caldesa a l’Octubre CCCAhir 29 de febrer es va presentar a l’Octubre CCC el quart volum de la Revista Caldesa, en una sala plena de joves.

Els col·laboradors i col·laboradores de la revista van compartir les seues propostes i inquietuds —de poesia, de narrativa, d’assaig…— en un ambient càlid i distés, i alhora reflexiu i crític.

Amb aquest número, Caldesa es consolida com un referent per als joves interessats en la cultura literària en català. Des d’Acció, els donem l’enhorabona per aquest número i els desitgem molta sort en els propers.

29/02/2024. València, OCCC. Presentació del núm. 4 de la revista Caldesa. Amb la participació d’Andreu Blai, Roser Serra, Blanca Garcia-Oliver, Norman Ortells i Joana Signes, membres del consell editorial de la revista. La revista Caldesa va nàixer amb la idea d’abastar un espai concret del panorama literari en català. Una revista que, per una banda, pretén convertir-se en punt d’encontre de joves escriptors així com, per altra banda, ser un mitjà material que servisca d’al·licient a la publicació i l’escriptura en català. Foto: ©PRATS i CAMPS

Etiquetes: ACPV actualitat

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de