Pòdcast literari amb Ferran Torrent a l’Octubre CCCAquest 21 de març a les 19:00 h, Xavier Aliaga, reconegut periodista, i Sandra Capsir, la presentadora del pòdcast “L’Arquitectura de la Ficció”, tindran l’honor d’entrevistar a un dels escriptors més destacats del panorama literari català: Ferran Torrent.

Ferran Torrent, autor de “Gràcies per la Propina” i “Memòries de Mi Mateix”, compartirà les seues experiències i reflexions en una conversa on podràs conèixer més profundament la seua obra i la seua visió sobre el món de la literatura.

Aquest esdeveniment serà enregistrat en format de vídeo i àudio per a tots els amants de la literatura que no puguen assistir presencialment. Per tant, més avant podreu gaudir d’aquesta conversa en profunditat.

Us hi esperem!


Etiquetes: ACPV Octubre CCC

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de