Presentació del llibre “Cremareu aquesta carta” de Tomàs Llopis a Gandia



Us convidem a la presentació del llibre “Cremareu aquesta carta” de Tomàs Llopis, guanyador del Premi Ciutat d’Alzira, que tindrà lloc el dijous 21 de març a les 19 h a la Fundació Casal Jaume I Safor-Valldigna, a Gandia.

“Cremareu aquesta carta” ofereix una perspectiva única de les Germanies: la d’una dona que fa de confident del seu marit i no ens amaga els seus pensaments, fins i tot quan no coincideixen amb els del marit.

Aquesta obra promet ser una immersió en les profunditats de les emocions humanes, a través de la ploma de l’autor. Tomas Llopis és un reconegut escriptor valencià nascut a Alacant amb una trajectòria literària destacada, Llopis ha conquistat els lectors amb les seues narracions plenes d’emoció. L’autor ens convida a reflexionar sobre el poder transformador de les paraules i els missatges ocults que poden amagar-se en una simple carta.

En aquesta presentació, podrem comptar amb la presència de l’autor Tomàs Llopis, acompanyat per Rafa Gomar, escriptor i membre de Saforíssims. Presentats per la presidenta de la Fundació, Josepa Costa. Serà una oportunitat única per aprofundir en la riquesa literària d’aquesta obra i connectar amb els seus diversos nivells de significat.

No us ho perdeu!


Etiquetes: ACPV llibres

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de