Torna el Vermut de Joves d’Acció



El Vermut de Joves d’Acció: “Esmorzar amb Idees” tornarà el pròxim 23 de març a les 11:45 h, a la cafeteria de l’Octubre CCC. Una oportunitat perfecta per conéixer i compartir amb altres joves implicats en projectes culturals, artístics i socials al País Valencià.

Durant aquest esmorzar, tindrem l’honor de comptar amb la presència de convidades molt implicades en aquest món:

  1. Ame Soler, coneguda com a @tres.voltes.rebel a les xarxes socials, és una il·lustradora valenciana que ens parlarà de la seua experiència i les seues inspiracions creatives.
  2. Iris Stella, professional en la gestió a la productora i promotora musical Pro21, compartirà amb nosaltres els secrets del seu treball i la seua visió sobre el panorama musical actual.
  3. Maria i Aysa, membres actius del BDS per Palestina al País Valencià, ens explicaran les seues motivacions i els seus objectius en la lluita per la justícia i els drets dels palestins.

No et perdes aquesta oportunitat de connectar amb altres joves compromesos i inspiradors. Vine a compartir un moment agradable, intercanviar idees i teixir noves connexions en un ambient relaxat i distés.

Us hi esperem!


Etiquetes: ACPV Bar La Murta Joves d'Acció València

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de