Visita a l’Exposició de Dalí-Metamorfosi al MUBAG d’AlacantEl dimarts, 26 de març, membres del Voluntariat per la Llengua de l’ACPV-IEC tindran l’oportunitat de gaudir de la visita a l’exposició “Dalí-Metamorfosi” al MUBAG (Museu de Belles Arts Gravina) d’Alacant. Aquesta activitat, organitzada amb l’objectiu de promoure la llengua i la cultura a la ciutat, promet ser tot un èxit.

Durant la visita, els participants podran explorar les obres del reconegut artista surrealista Salvador Dalí, plenes de simbolisme i imaginació. Des de les icòniques pintures fins a les escultures més enigmàtiques, l’exposició captivarà l’atenció de tots els assistents. Amb l’acompanyament de guies especialitzats, els membres del Voluntariat per la Llengua podran aprofundir en el context històric i artístic de les obres exposades, enriquint així el seu coneixement i apreciació de l’obra de Dalí.

Per a més informació sobre les activitats del Voluntariat per la Llengua d’ACPV-IEC a Alacant, podeu contactar amb nosaltres a través del correu electrònic alacant@acpv.cat o alacant@iec.cat.Etiquetes: ACPV ACPV Alacant Cuidem la cultura

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de