“La Podcastera de l’Octubre”: crònica del pòdcast “Un cabàs d’històries”El passat dimarts 12 de març, la Sala d’Actes de l’Octubre CCC va acollir el segon programa en directe del circuit de pòdcast de la Podcastera de l’Octubre CCC.

Berta i Paula, les mentores del pòdcast “Un cabàs d’històries”, van ser els protagonistes d’aquesta jornada. Van contar anècdotes i relats acompanyades aquesta vegada pel professor, escriptor i folklorista valencià, Joan Borja.

Borja va oferir una visió única sobre les tradicions i les històries que defineixen la identitat valenciana. Els convidats van compartir anècdotes, debats i reflexions que van enriquir l’experiència del públic.

Recordeu que la pròxima sessió de la Podcastera tindrà lloc el dia 9 d’abril i els convidats seran “La gira europea”. Us hi esperem!


Etiquetes: ACPV ACPV activitats Octubre CCC

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de