Acció Cultural del País Valencià fa una crida a la mobilització


ACPV COMUNICAT

Pròximament es faran públiques les dates i els actes

“Acció Cultural del País Valencià considera que les quatre lleis proposades per al PP Vox en la passada nit són un atac frontal absolutament a tots els avanços legislatius i democràtics que havíem fet al País Valencià en els darrers anys”, declara Anna Oliver, presidenta.

Destaquem les següents paraules:

  • “La llei educativa és una llei que té com a objectiu l’extinció del valencià.” – #ACPV denuncia la clara intenció de debilitar la presència del valencià en l’àmbit educatiu.
  • “És una llei que ataca l’Estatut d’Autonomia, que ataca la llei d’ús i ensenyament de valencià i sobretot tots els consensos que s’havien aconseguit per afavorir la promoció del valencià.” – ACPV alerta sobre el desgast dels pilars fonamentals de l’autonomia lingüística i cultural del País Valencià.
  • “És evidentment insostenible que en democràcia un govern vulga controlar els mitjans de comunicació.” – ACPV defensa la independència dels mitjans públics i denuncia els intents de manipulació política.
  • “És un insult a les víctimes, és un insult a la memòria d’aquest país i a tot el treball que s’ha intentat fer per a reservar l’honorabilitat i la dignitat de tantíssima gent que va patir la Guerra Civil i el franquisme i el tardofranquisme.” – ACPV condemna rotundament la llei contra la memòria democràtica i exigeix respecte i reconeixement per a les víctimes del passat.

    Davant d’aquest panorama, és essencial que la ciutadania conscienciada del País Valencià s’unisca en defensa dels seus drets i valors. La protesta en xarxes i mitjans digitals és important, però no suficient. Ens convoca el carrer, la nostra veu col·lectiva i la nostra determinació.

Per això, des d’Acció Cultural del País Valencià, us fem una crida a la participació activa. Mobilitzeu-vos, defenseu la democràcia, la llibertat i la convivència. Junts, farem sentir la nostra força i la nostra voluntat de viure plenament en València.

Encara informarem sobre properes convocatòries i accions. Mantingueu-vos connectats i preparats per a defensar el nostre País Valencià!


Etiquetes: ACPV

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de