Crònica: Cremareu aquesta carta, a GandiaAhir, a la Fundació Casal Jaume I Safor-Valldigna, es va poder gaudir de la presentació de “Cremareu aquesta carta”, de la mà de l’autor, Tomàs Llopis i acompanyat per Rafa Gomar i Josepa Costa.

Va impressionar tothom amb la seua novel·la històrica situada en la Germania valenciana on es conta la història de Joan Caro, sucrer i mestre racional de la ciutat de València des del punt de vista de la seua dona.

A més, té una singularitat i és que aquesta està escrita com una carta de Beatriu Ferrer, vídua de Joan Caro, adreçada a una noble, per poder mostrar una perspectiva única de les Germanies: la d’una dona que fa de confident del seu marit i no ens amaga els seus pensaments, fins i tot quan no coincideixen amb els del marit.


Etiquetes: ACPV ACPV Safor-Valldigna

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de