Acció Cultural dona suport a Elies Monxolí davant la cancel·lació de la seua actuació a Montserrat


Entrevista a Elies Monxolí cantautor censura a Montserrat_ACPV

Real (la Ribera) ha decidit fer el concert a la mateixa hora prevista

Nova programació del concert: 12 d’abril a la Casa de la Cultura de Real a les 20:00 h

Acció Cultural del País Valencià mostra el seu suport total a l’artista, cantautor i músic Elies Monxolí per l’anul·lació del seu concert a Montserrat en el que anava a presentar el nou disc Jardí de Meravelles. Segons ha explicat el mateix Elies, hi havia una factura proforma, però per un canvi de govern al Municipi de la Ribera es va decidir cancel·lar el concert.

Ho va decidir el regidor de Vox de l’Ajuntament que era necessari per a la moció de censura i el canvi de govern de la dreta. Davant d’aquesta situació Monxolí ho conta en una entrevista a ACPV. Per fer front a la prohibició, la població veïna de Real va programar el mateix concert a la mateixa hora en la Casa de la Cultura.

Acció Cultural convida a totes les persones que vulguen lluitar contra la censura a la nostra llengua que vagen al concert. Pots consultar a les nostres xarxes socials la manera de participar en un sorteig d’entrades pel concert.


Etiquetes: ACPV Elies Monxolí La Ribera Montserrat

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de