Crònica: Cinema de dones a GandiaEl Cicle “Cinema de dones al casal en versió original” va continuar el passat, 11 d’abril amb la projecció de: “La dona del segle” a la Fundació Casal Jaume I Safor-Valldigna de Gandia.

Aquest telefilm català dirigit per Sílvia Quer amb un guió basat en la novel·la homònima de Margarita Melgar (pseudònim de Montse Gangés i Ana Sanz Magallón), ret homenatge a la lluita de les pioneres anònimes del feminisme.

Ha estat una vetlada inoblidable!

Tindrem pel·lícules dirigides, escrites, rodades…, per dones una vegada al mes, us esperem!


Etiquetes: ACPV ACPV Safor-Valldigna Cuidem la cultura

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de