Estellés Club-Cabaret a Ontinyent



El pròxim divendres 19 d’abril a les 20 h a l’Espai Cultural El Filaner d’Ontinyent tindrà lloc l’obra de teatre “Estellés Club-Cabaret” de la companyia Circorama Teatre.

Sobre l’obra:

Estem a la planta baixa de l’hotel París. De dia, allò pareix una llibreria, i n’hi ha clients, intel·lectuals, gent de la cultura i tot això. Però, a la nit: ah! a la nit. A la nit allò és un bar de la prohibició. Sí, sí: n’hi ha Llei seca al nostre País, no d’alcohol, no, sinò de cultura! Però allà podreu beure cultura, quasibé mamar cultura.

Benvinguts a l’Estellés Club-Cabaret!

Com ja haureu deduït, la funció està dedicada al Vicent Andrés Estellés, ja sabeu: el més gran poeta contemporani en llengua catalana; el que cercant la posteritat del seu poble, troba sense pretendre-la la seua immortalitat; el bròfec; l’escatològic; el sacerdot de la paraula… El poeta-profeta. Ja sabeu, Estellés.

Aquesta obra és una adaptació teatral de peces clau de la poesia d’Estellés. Amb un to cabareter i amè, manté un rigor literari escrupolós. Utilitza un llenguatge àgil i clar, però que permet al públic reflexionar. El seu to còmic alleuja els missatges importants de la poesia d’Estellés sense perdre la seva vibració i bellesa.

Les entrades tenen un preu de 5 € i pots comprar-les en aquest enllaç o pots comprar-les a taquilla el mateix dia. Si vols quedar-te a sopar també té un preu de 5 € i hauràs de reservar per WhatsApp al telèfon 610 396 200.


Etiquetes: ACPV ACPV activitats Cuidem la cultura Ontinyent

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de