“La Podcastera de l’Octubre”: crònica del pòdcast “La Gira Europea”El segon dimarts del mes d’abril, com ja marca la tradició podcastera, La Gira Europea va visitar l’Octubre CCC per gravar un dels seus programes en directe.

Borja Alegre i Max Martí van fer, com sempre, un capítol ple d’humor, reivindicació i proximitat que va plenar la sala d’actes de rises i frescor.

Com van dir ells, “com que estem a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània, el que estem fent ací és precisament això, cultura contemporània”. I així és, hi van fer de la reivindicació i la gràcia innata que tenen un espectacle àcid i proper que representa a molts joves.

El segon dimarts de maig, dia 14, serà el torn del pòdcast La Secció de l’Excusat. Vos hi esperem!


Etiquetes: ACPV ACPV activitats Octubre CCC

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de