Presentació del darrer llibre de Mariola Cubells al Casal Cultural Jaume I de PedreguerAquest divendres 12 d’abril a les 20 h al Casal Cultural Jaume I de Pedreguer la periodista Mariola Cubells presentarà el llibre “Mejor que nunca”, un treball dedicat a les dones dels seixanta anys, elaborat amb testimonis, lectures i records de la seua autora.

En el llibre “Mejor que nunca” (Espasa), la periodista i analista audiovisual Mariola Cubells dedica diversos capítols a la indústria audiovisual i a com està ha tractat i tracta a les dones de la generació a la qual es refereix, amb exemples sobre l’edatisme, les narratives perverses, els avanços, i tot el que encara queda per fer. Recomanacions audiovisuals que centren aquest debat interessant i necessari. L’autora apunta en el llibre la necessitat de bandejar per sempre la gastada teoria (masculina, masclista, ja sense sentit) de la suposada invisibilitat i tot el que la indústria de la imatge pot fer per a aconseguir-ho. Està és una generació per a la història, que mereix tindre un relat cinematogràfic i televisiu a la seua altura.

Dedicat a una generació de dones que “ha trencat tots els esquemes que la societat va dissenyar per a elles i no s’assembla a cap generació anterior d’eixa edat a Espanya. Són propietàries del seu destí”.

Us hi esperem!


Etiquetes: ACPV ACPV activitats ACPV Alacant

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de