Xarrada sobre sostenibilitat energètica: “Una oportunitat per a tu i per al planeta” a AlacantEl pròxim dijous 25 d’abril a les 19.00 h, l’Aula Institucional de la Seu Universitària d’Alacant (Av. Ramón y Cajal, 4) tindrà lloc una xarrada sobre Sostenibilitat Energètica, una oportunitat per a tots i per al nostre planeta.

La xarrada serà impartida per Josep F. Beneyto, enginyer superior de telecomunicació amb una àmplia experiència en el camp de l’energia i la sostenibilitat. Beneyto, ha dedicat la seua carrera a investigar solucions innovadores per a la gestió i l’ús eficient dels recursos energètics, contribuint al desenvolupament d’un futur més sostenible. A més, l’esdeveniment comptarà amb la presentació a càrrec de Marinela Garcia, vicepresidenta d’ACPV.

Us hi esperem!


Etiquetes: ACPV ACPV activitats ACPV Alacant

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de