Presentació de “Els Sospirs Castrats” de Judith Sanz Micó a Ontinyent



El pròxim dia 3 de maig, a les 19:30 hores, la Sala la Previsora de la Fundació Caixa Ontinyent (carrer Gomis, 3) acollirà la presentació del poemari “Els Sospirs Castrats” de Judith Sanz Micó, guardonat amb el Premi Universitat de València de Poesia el 2017.

L’esdeveniment comptarà amb la presència de Jordi Oviedo Seguer, qui tindrà l’honor de presentar l’acte i d’acompanyar l’autora en aquesta vetllada dedicada a la poesia.

Sobre l’autora:

Judith Sanz Micó, reconeguda filòloga i poeta, desplegarà les pàgines d’aquesta obra que va sorgir de la seua pròpia necessitat d’expressar els seus sentiments durant un període de profunds canvis personals i socials. Escrit entre els 24 i els 32 anys de l’autora, “Els Sospirs Castrats” reflecteix cada paraula com un retaule de records, capturant l’essència d’una època tumultuosa.

A banda de la seua dedicació a la poesia, Sanz Micó ha cultivat una àmplia gamma d’activitats, des de la docència fins al treball amb discapacitat funcional, passant per la correcció editorial i la traducció. La seua passió per la paraula l’ha portada a col·laborar en diverses revistes i publicacions culturals.

Us hi esperem!


Etiquetes: ACPV ACPV activitats literatura

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de