Convocatòria del Premi Ricard Roso de treballs de fi de Grau i fi de MàsterL’objectiu d’aquesta convocatòria és contribuir a l’elaboració de treballs de fi de grau i treballs de fi de màster en l’àmbit de l’arquitectura i de la conservació del nostre patrimoni cultural i arquitectònic que siguen realitzats íntegrament en llengua catalana.

La importància de reconéixer el treball i la trajectòria de personalitats destacades del món de la cultura i l’activisme per la llengua és fonamental per a ACPV. Ricard Roso i Garcia fou membre fundador d’Acció Cultural del País Valencià i professor d’Arquitectura de la Universitat Politècnica de València. El seu llegat, actualment, és administrat per ACPV amb l’objectiu de promoure la nostra llengua i la nostra cultura arreu dels territoris de parla catalana.

En homenatge a la seua memòria, ACPV convoquem a estudiants del grau en Arquitectura i de màsters en àrees relacionades a presentar treballs acadèmics realitzats íntegrament en llengua catalana.

Les candidatures s’han d’adreçar al formulari web que podran trobar en www.acpv.catPremiRicardRoso. Les sol·licituds es poden presentar físicament a la seu de l’entitat, situada a l’edifici Octubre, carrer de Sant Ferran, 12 de València o per correu electrònic en la següent adreça electrònica: premiricardroso@acpv.cat.

L’elecció del treball premiat serà realitzat per un jurat format per dos representants de la Junta Directiva d’ACPV i tres professionals de l’àmbit de l’arquitectura i el patrimoni cultural, triats per ACPV. La resolució de concessió es publicarà en el web de l’entitat i es comunicarà personalment a la persona beneficiària. Les bases de la convocatòria seran publicades en el web de l’entitat esmenada anteriorment.

El premi serà per un import de 1.000 euros per als treballs de fi de grau i 2.000 euros per als de fi de màster, i, si escau, s’hi aplicarà la retenció per IRPF que corresponga d’acord amb la normativa vigent. El premi podrà quedar desert.

Les sol·licituds es poden presentar a partir de l’endemà d’aquesta publicació de la convocatòria, fins a les 23.59 hores del 30 de maig de 2024. Transcorregut el termini, es confirmarà la recepció de les sol·licituds, individualment.

Més informació al web d’ACPV Premi Ricard Roso


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de