La llengua no es toca: concentració per frenar les lleis en contra del valencià, la transparència i la llibertat


ACPV es concentra en contra de les quatre lleis del govern PPVOX

Acció Cultural del País Valencià defensa la llengua, la llibertat als mitjans de comunicació, la transparència i la memòria democràtica a les Corts el dia 17 d’abril. La tramitació de quatre lleis que representen una amenaça directa a la llengua i la llibertat al País Valencià, ha rebut la nostra resposta. En aquest punt de confluència política, ens plantem fermament per afirmar que la llengua no es toca.

Això és el que aquest 27 d’abril ens convoca: a sortir al carrer, a fer-nos sentir, a defensar allò que ens pertany. Amb el lema #lallenguanoestoca, ens plantem en una resistència col·lectiva que ha de ser contundent i indiscutible.

El crit de “vergonya” ha ressonat als passadissos de les Corts, mentre es debatien qüestions fonamentals per al futur del país.

Aquesta jornada, marcada per la tensió i la polarització política, ens crida a la mobilització i a la consciència col·lectiva. És hora de respondre amb fermesa i unitat, posant-nos de peu per allò que creiem i que ens defineix com a poble. Aquest 27 d’abril, comptem amb tots vosaltres per defensar la nostra llengua i la nostra llibertat, transparència i memòria. Per això diguem: País Valencià, Llengua, Cultura i Futur


Etiquetes: 25 abril ACPV

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de