“L’oroneta” s’estrena al Teatre Micalet



Si ets d’ACPV, podràs gaudir d’un descompte del 25% en l’obra L’Oroneta de la companyia Teatre El Micalet.

Sinopsi:

Es tracta d’una obra del dramaturg Guillem Clua, que actualment és considerat com una de les veus més innovadores i versàtils del teatre nacional actual. La crítica ha definit l’obra de l’autor com a multidisciplinària, eclèctica, política i amb una preocupació prioritària per l’estructura narrativa i l’argument.

La història gira al voltant de dos personatges. Per una part està la senyora Amèlia (Pilar Almeria), una professora de cant, i per altra, Ramón (Bruno Tamarit), un home jove que vol millorar la seua tècnica vocal per a cantar en el memorial de la seua mare morta recentment. Prompte descobrim que la cançó triada, L’Oroneta, té un significat especial per als dos personatges, que aniran desgranant detalls del seu passat, marcat per un atemptat terrorista de signe homofòbic que va patir la ciutat l’any anterior.

‘L’Oroneta’ estarà al Teatre Micalet de València de dimecres a diumenge entre el 24 d’abril i el 12 de maig. Més informació, horaris i entrades al web oficial i en taquilla. 

Per saber-ne tota la informació i comprar les entrades podeu fer-ho a través del següent enllaç


Etiquetes: Cuidem la cultura Teatre Micalet

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de