Nit de poesia al Casal Jaume I Safor-Valldigna: Deixem garbetes a l’escudeller



Una Nit de Poesia a la Fundació Casal Jaume I Safor-Valldigna

Us convidem a una experiència que celebrarà les arrels profundes del nostre territori. Aquesta nit de poesia, que tindrà lloc el pròxim divendres 10 de maig a les 20 h a la Fundació Casal Jaume I Safor-Valldigna, serà una oportunitat per a connectar amb les nostres arrels i deixar que la poesia ens transporte a altres èpoques i realitats.

El Poemari: “Les Arrels Profundes”

El poemari que serà presentat en aquesta vetlada, titulat “Les Arrels Profundes”, explorarà els vincles intrínsecs entre la terra, el mar i la llengua valenciana. L’eix central d’aquesta obra és la riquesa cultural i lingüística del nostre territori, capturada a través de la sensibilitat poètica dels seus autors.

Durant la presentació del poemari, tindrem l’honor de comptar amb la presència dels tres autors: Joan Mestre, Majo JM i Benjamín Ortolà. A més, els destacats poetes Pep Soler i Enriqueta Rocher intervindran en aquesta celebració literària.

Micro Obert: Deixa la teua Garbeta de Mots

Aquesta nit de poesia també ofereix una oportunitat per a tots els amants de la paraula. Amb un micro obert, convidem a tots els assistents a compartir les seues pròpies creacions poètiques.

Per a enriquir encara més aquesta experiència, la vetlada serà amenitzada amb música en viu a càrrec de The Mut i Nona Experience.

Us hi esperem!


Etiquetes: ACPV ACPV Safor-Valldigna Cuidem la cultura

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de