Presentació ”Henko i el monòcle màgic” al Centre Ovidi MontllorUs convidem a la presentació del conte “Henko i el monòcle màgic”, escrit per Laura Gisbert, mestra i autora, que tindrà lloc al Centre Ovidi Montllor el divendres 10 de maig a les 19:30 h.

En aquesta ocasió, Laura Gisbert estarà acompanyada per Jordi Raül Verdú, reconegut escriptor, mestre i contacontes.

Sinopsi:
“Henko, l’os peresós, descobreix una aventura extraordinària quan la seua tieta Ananda, famosa pels seus increïbles relats, li mostra una fotografia d’un misteriós monocle màgic. Intrigat, s’endinsa en el bosc per trobar-lo, fent front a desafiaments i troballes inesperades. Aquesta història, el porta a experimentar moments màgics i revelacions sorprenents, canviant la seua perspectiva de la vida i descobrint el vertader significat de la màgia.”

No us perdeu aquesta ocasió per endinsar-vos en una aventura fascinant i descobrir els secrets del monòcle màgic juntament amb Henko.


Etiquetes: ACPV ACPV activitats Centre Ovidi Montllor literatura

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de