Crònica: Acció Cultural participa en la 1a Travessa per la llengua de -NOSAcció Cultural va participar el passat diumenge 5 de maig en la 1a Travessa per la llengua de -NOS, una jornada dedicada a enfortir i celebrar la nostra riquesa de llengua i la cultura.

Josepa Costa, vicesecretària d’ACPV, hi va ser a la caminada Fanzara-Argeleta, l’Alt Millars, plantejada per -NOS que combinava territori, llengua i reivindicació.

En acabar, Josepa va agrair a totes les persones la seua participació de part d’Acció Cultural i de -NOS, xarxa que conformem moltes entitats amb un únic objectiu: la defensa i la promoció de la llengua.

Estigueu a l’aguait per a pròximes convocatòries!


Etiquetes: -Nos Argelita País Valencià Plana Baixa Vallat

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de