Paisatges de llegenda, per Joves d’AccióEl pròxim diumenge, 12 de maig, a les 9:30 h ens aventurarem en una nova edició de Paisatges de llegenda, una iniciativa de Joves d’Acció.

La Serreta, tot i trobar-se al límit entre l’Alcoià i el Comtat, i no tractar-se, com el nom indica, d’un dels punts més alts d’allí a la vora, és un indret perfecte per a observar la foia del Comtat i les serres que l’envolten. Veurem com, una darrere l’altra, en defineixen la forma la Mariola, el ja conegut Benicadell, la serra d’Ador, la Safor, les serres d’Almudaina i d’Alfaro, la Serrella, l’Aitana, la serra de Penàguila, el Rontonar, la serra dels Plans i el Carrascar de la Font Roja.

En aquest paratge preciós i privilegiat, tornarem a les històries dels nostres avantpassats, a un món antic on no era estrany parlar de gegants, de monstres amb formes diverses o indefinides, d’éssers minúsculs que es mengen la memòria, i tants altres personatges que la tradició oral ens ha deixat.


Etiquetes: ACPV Joves d'Acció

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de