ACPV organitza un recital a la Fira del Llibre de GandiaLa Fundació Casal Jaume I Safor-Valldigna torna a formar part de La Plaça del Llibre, l’aparador més gran de la literatura en valencià, amb representació d’autors i editorials de tot l’àmbit lingüístic. La Plaça és una celebració del treball diari d’autors, llibreters i editors, i una oportunitat per a la trobada amb els lectors.

El pròxim diumenge 19 de maig a les 13 h, a la plaça Rei Jaume I, dins de la programació de la plaça del llibre, tindrà lloc el recital poètic i la presentació del llibre “Elles: constel·lació poètica”, que dibuixa un mapa de la poesia valenciana actual escrita per dones.

Intervindran, l’autora Anna Ballester, Anna Gascon, M. Josep Escrivà, Isabel Canet, Rosa Maria Sabater, Anna Chover, Imma Mànez i Josepa Costa.

El Recital estarà musicat per Clara Andrés.

No s’ho perdeu!Etiquetes: debats Fira de llibre de València

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de