ACPV dona suport a la vaga del 23MACPV dona suport a les entitats de la Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic i a la vaga convocada per al dia 23 de maig. És essencial defensar una educació pública, en valencià i de qualitat per a tots i totes.

Les organitzacions sindicals i socials, han anunciat una sèrie d’actes i mobilitzacions per a promoure una educació pública en valencià i per a denunciar les polítiques de retallades i degradació de l’ensenyament.

El 23 de maig, dia de la vaga, es realitzaran concentracions al matí a diverses ciutats i manifestacions a la vesprada a Alacant, València i Castelló.

ACPV anima a tothom a sumar-se a aquest moviment per millorar les condicions laborals del sector educatiu, defensar l’ensenyament en valencià i rebutjar les polítiques segregadores i les retallades. Ens veiem al carrer el pròxim 23 de maig per dir: No a la llei Rovira i sí al valencià.


Etiquetes: ACPV ACPV Alacant Cuidem la cultura Xavi Castillo

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de