Crònica: Paisatges de llegenda, per Joves d’AccióDiumenge 12 de maig vam pujar la Serreta, entre les comarques del Comtat i l’Alcoià. En vam recórrer la carena de cap a cap, sota un sol de primavera estiuenca que ens feia arrecerar a les carrasques que anàvem trobant. Més avall, al bosc, l’ombra dels pins era més tapida i vam poder gaudir d’una quarta ruta de Paisatges de Llegenda.

En aquesta penúltima excursió, hem conegut éssers com ara la Quarantamaula, els nyítols i l’haqueta de foc. També hem escoltat històries de castells encantats, joves valents i gegants, i d’algun capellà aficionat al cultiu d’albercocs. Estigueu atents a la pròxima ruta perquè, per a evitar la calor de juny, és probable que coneguem els pròxims personatges en la foscor de la nit del dia 8 al dia 9.


Etiquetes: ACPV Joves d'Acció

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de