Maria Carme Arnau presenta “L’essència de l’arbre” a l’Ateneu de BéteraEl proper divendres 24 de maig a les 20h, a Bétera (el Camp de Túria) tindrem una nova sessió del cicle “Som de llibres”. A la seu de l’Ateneu ens visitarà Maria Carme Arnau per a presentar-nos la seua darrera obra L’essència de l’arbre.

La novel·la és la reconstrucció de les circumstàncies que als protagonistes els va tocar viure en els anys de la guerra civil, de la postguerra i fins a l’actualitat. Malgrat les vicissituds, els personatges, especialment les dones, van saber continuar endavant trencant els lligams que les esclavitzaven, i apostant amb valentia i determinació per obrir un horitzó cap a un món més humanitzat.

L’escriptora d’Alfara del Patriarca, a través d’uns personatges reals i imaginaris, fa un retrat poètic i lúcid d’una època marcada per l’esperança. A través de la narració, trobarem el seu estil, capaç de captivar les vides colpejades d’uns éssers que s’apropen a les nostres vides i que van lluitar incansablement pels seus anhels i, alhora, ens ensenyen a mirar sempre cap al futur, sense oblidar el passat.

Us hi esperem a l’Ateneu de Bétera!


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de