ACPV col·labora en la presentació de l’Anuari Mèdia.cat



ACPV col·labora en la presentació de l’Anuari Mèdia.cat

Acció Cultural del País Valencià col·labora amb ACICOM (Associació Ciutadania i Comunicació) i el Grup de Periodistes Ramon Barnils en la presentació de l’Anuari Mèdia.cat 2023-2024. Des de 2010, aquest Anuari destaca per denunciar els silencis mediàtics i oferir una dieta mediàtica adequada per a la ciutadania, esdevenint una de les iniciatives més influents en el nostre entorn.

Us convidem a la presentació de l’Anuari Mèdia.cat 2023-2024 a València el 27 de maig a les 18.30 h a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània. A l’acte hi participaran Carme Verdoy, coordinadora de l’anuari, Anna López, doctora en ciència política i especialista en extrema dreta, Anna Gascon, secretària d’Acció Cultural i Jose Ignacio Pastor, president d’honor de l’ACICOM.

Aquesta tretzena edició de l’Anuari continua amb la tradició de ser una referència del periodisme crític, oferint reportatges, anàlisis i infografies per aprofundir en qüestions clau que marquen l’actualitat. Entre els temes destacats d’enguany es troben l’extrema dreta, el poder de decisió de les dones als mitjans, la guerra pel clic i la problemàtica de l’habitatge. A més, l’Anuari inclou una selecció dels millors continguts publicats durant l’últim any.

En un context marcat per l’auge de l’extrema dreta, la desconfiança en els mitjans i un món digital cada vegada més hostil, l’Anuari Mèdia.cat vol ser un antídot contra la por i la desinformació. Aquesta publicació pretén ser una eina pràctica per entendre el món actual, qüestionar les inèrcies del món mediàtic i oferir reflexions sobre les temàtiques que marquen l’actualitat periodística.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de