Crònica: Plaça del Llibre de GandiaDiumenge passat, 19 de maig, la Fundació Casal Jaume I Safor-Valldigna d’ACPV tornà a formar part de La Plaça del Llibre, l’aparador més gran de la literatura en valencià, amb representació d’autors i editorials de tot l’àmbit lingüístic. La Plaça és una celebració del treball diari d’autors, llibreters i editors, i una oportunitat per a la trobada amb els lectors.

A la plaça Rei Jaume I, va tenir lloc el recital poètic i la presentació del llibre “Elles: constel·lació poètica”. Van intervenir, l’autora, Anna Ballester, la filòloga Anna Gascon, les poetes M. Josep Escrivà, Isabel Canet, Rosa Maria Sabater, Anna Chover, Imma Mànez i la presidenta de la Fundació Josepa Costa. El Recital va estar musicat per Clara Andrés.


Etiquetes: ACPV Joves d'Acció

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de