Exposició col·lectiva “Dibuixos i Pintures” de l’AVV La SerretaEl passat 16 de maig a les 20:00 h al Centre Ovidi Montllor (Sala Polivalent) va tindre lloc la inauguració de l’exposició col·lectiva ”Dibuixos i Pintures”.

L’exposició ha sigut realitzada pels alumnes de l’associació de veïns Viaducte la Serreta i és una mostra de l’esforç realitzat que han realitzat els veïns i veïnes durant tot l’any. En aquesta mostra es comparteixen les inquietuds pel dibuix i la pintura i ens transmeten a través d’aquestes creacions, emocions i sentiments utilitzant l’art per a evadir-se de la pressió social i el ritme de vida al qual ens veiem sotmesos.

L’exposició serà visitable del 16 de maig al 13 de juny a la sala polivalent del Centre Ovidi Montllor de dilluns a divendres en horari de 18:00 a 21:00 h.


Etiquetes: ACPV Centre Ovidi Montllor Cuidem la cultura

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de