Tallers d’autocura conscient al Centre Ovidi MontllorAquest divendres 24 de maig i el pròxim 30 de maig, a les 18:30 h, tindrà lloc el taller d’autocura conscient al Centre Ovidi Montllor.

Aquest taller serà impartit per Clara i Júlia, dues agresanes que, fa poc més d’un any, van conéixer el projecte de Ringana, una empresa d’origen austríac dedicada a la cosmètica, la higiene personal i la suplementació alimentària. Des del primer moment, van quedar captivades per aquest projecte, el qual es distingeix per la seua aposta per l’ètica, la sostenibilitat, el veganisme i la frescor dels seus productes.

El taller serà una oportunitat excel·lent per conéixer més a fons els productes de Ringana i provar-los. A més, es proporcionarà informació sobre com utilitzar-los de manera adequada per cuidar-nos de forma saludable i conscient a més de parlar de la protecció solar i com hem de preparar la pell per a l’estiu.

L’entrada al taller és gratuïta. Descobrim nous mètodes d’autocura i gaudim d’una estona agradable en el Centre Ovidi Montllor. Us hi esperem!


Etiquetes: ACPV actualitat Centre Ovidi Montllor

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de