Exposició “Rituals de festa i foc” a GandiaLa Fundació Casal Jaume I Safor-Valldigna acull l’exposició “Rituals de festa i foc”, del fotògraf David Cantillo Orozco, produïda pel Museu Valencià d’Etnologia.

Podeu visitar-la a la sala de la muralla, del 7 de juny al 16 de juliol. L’horari d’obertura serà dimecres de 9 h a 12 h i dijous i divendres de 16:30 h a 19:30 h. A més, es podran fer visites concertades a grups fora d’horari al telèfon 613326336.

“El foc ha estés les seues flames com si van ser braços, fins a completar les festes valencianes tal com les entenem avui dia. I és que només feia falta una petita espurna per a provocar aquest incendi.”


Etiquetes: ACPV Cuidem la cultura

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de