Presentació llibre “Converses amb la mare lluna” a OntinyentEl pròxim divendres 14 de juny, a les 19:30 h a la Sala Previsora de la Fundació Caixa Ontinyent (C/ Gomis, 3) tindrà lloc la presentació del llibre “Converses amb la mare lluna” de Xelo Ferre Doménech.

L’acte el presentarà Xavi Molina i Martí, alcalde de Bocairent i comptarem amb la presència de l’autora.

Sobre l’autora:

Xelo Ferre Doménech (Bocairent,1959), és una dona inquieta, escriu i recita poemes amb assiduïtat i regala els seus versos a qui vol escoltar-los. Ha obtingut diversos reconeixements al seu treball, segon premi en el concurs MAM (Moviment Artístic de Mislata) als anys 2022 i 2023, segon premi en el certament internacional de poesia Mari Paz Sanz Angulo a Ontinyent, i el tercer premi de l’Ateneu Parnaso d’Alacant. També ha participat en el llibre col·lectiu “Versos en femení singular. Antologia poètica de dones de Bocairent” publicat per l’Ajuntament de Bocairent.


Etiquetes: ACPV Cuidem la cultura literatura

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de