Crònica: ACPV col·labora en l’acte “Periodisme no és terrorisme”El passat 4 de juny, Acció Cultural del País Valencià (ACPV) va participar en l’acte «El periodisme no és terrorisme» celebrat a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània. Aquest esdeveniment va ser organitzat com a mostra de solidaritat al periodista de La Directa Jesús Rodríguez que ara mateix està exiliat a Suïssa a causa d’una imputació per terrorisme.

Durant l’acte, van participar diversos testimonis i intervencions d’experts en la defensa de la llibertat de premsa, foren David Fernández, periodista i membre del Grup de Suport a Jesús Rodríguez, Eva Máñez, fotoperiodista, Javier Mira, professor de Dret Penal de la Universitat de València i el mateix Jesús Rodríguez que va participar a través d’una videotrucada.

Els participants van denunciar les pressions i amenaces que sovint pateixen els professionals de la informació, reivindicant la importància del periodisme com a pilar fonamental de la democràcia.

En conclusió, l’acte, a més de ser una cita solidària, va servir com una plataforma de denúncia i reflexió sobre les amenaces al periodisme, destacant la necessitat de protecció i suport als professionals de la informació per garantir una societat demòcrata i ben informada.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de