Festes Isabelines: Alcoi, Elx, Canals, Carcaixent, Ontinyent i BéteraLes Festes Isabelines són una iniciativa d’Acció Cultural del País Valencià que pretén recordar algunes de les escriptores valencianes més reconegudes, alhora que dona a conéixer artistes emergents. Aquesta iniciativa pren el nom d’Isabel de Villena i Isabel-Clara Simó, enguany representades a la imatge creada per la il·lustradora La Màgia d’Imaginar.

Els formats de les festes varien en funció del lloc, però totes inclouen la lectura de textos d’autores destacades de la nostra literatura.

Enguany, les festes isabelines també se celebraran arreu del País Valencià. Us deixem a continuació les pròximes dates i ubicacions:


ACTES

Alcoi

DATA: 14 de juny

LLOC: Plaça del carrer Atzucac de Sant Vicent Ferrer (El Partidor)

ACTIVITATS:

Ruta Teatralitzada “L’Alcoi de Júlia” inspirada en la novel·la d’Isabel-Clara Simó. Amb Francesc Gisbert, Jordi Tormo i l’alumnat de l’Escola Municipal de Teatre. A continuació un sopar de cabasset a l’Ateneu Popular El Panical, acompanyat d’un sorteig de llibres de l’escriptora Isabel-Clara Simó.

El preu de la ruta seran 2 € a abonar a l’inici de la ruta menys per a menors d’edat, estudiants i aturats per als quals serà gratuïta.

Elx

DATA: 14 de juny

LLOC: Casal d’ACPV d’Elx

ACTIVITATS:

19.20 h: Lectura de poemes

19.45 h: Actuació de la cantautora GEM

Per finalitzar, hi haurà beguda i picadeta al casal.

Canals

DATA: 15 de juny

LLOC: Plaça Pont del Riu

ACTIVITATS:

Lectura de poemes i concert de Mireia Tortosa (Tendur).

Carcaixent

DATA: 20 de juny

LLOC: Café de la Plaça

ACTIVITATS:

19.30 h: “Sor Isabel de Villena i el món literari del Segle d’Or” a càrrec de Pau Viciano, Doctor en història medieval i a continuació concert de Mireia Tortosa (Tendur).

Ontinyent

DATA: 21 de juny

LLOC: Pati Espai Jove (Recinte UNED)

ACTIVITATS:

Començarem amb un sopar de cabasset i continuarem amb una nit de poesia i música amb Anna Zomeño.

Bétera

DATA: 22 de juny

LLOC: Ateneu de Bétera

ACTIVITATS:

Començarem a les 20 h amb “Lectures compartides. Poetes valencianes d’ara” amb l’acompanyament del guitarrista Kike Naval. A continuació actuació de Mireia Tortosa i sopar de pa i porta.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de