Estellés Club-Cabaret a BéteraEl pròxim dissabte 15 de juny a les 20:30 h a l’Ateneu de Bétera tindrà lloc l’obra de teatre “Estellés Club-Cabaret” de la companyia Circorama Teatre.

Sobre l’obra:

Estem a la planta baixa de l’hotel París. De dia, allò pareix una llibreria, i n’hi ha clients, intel·lectuals, gent de la cultura i tot això. Però, a la nit: ah!, a la nit. A la nit allò és un bar de la prohibició. Sí, sí: n’hi ha Llei seca al nostre País, no d’alcohol, no, sinó de cultura! Però allà podreu beure cultura, quasibé mamar cultura.

Benvinguts a l’Estellés Club-Cabaret!

Com ja haureu deduït, la funció està dedicada al Vicent Andrés Estellés, ja sabeu: el més gran poeta contemporani en llengua catalana; el que cercant la posteritat del seu poble, troba sense pretendre-la la seua immortalitat; el bròfec; l’escatològic; el sacerdot de la paraula… El poeta-profeta. Ja sabeu, Estellés.

Aquesta obra és una adaptació teatral de peces clau de la poesia d’Estellés. Amb un to cabareter i amé, manté un rigor literari escrupolós. Utilitza un llenguatge àgil i clar, però que permet al públic reflexionar. El seu to còmic alleuja els missatges importants de la poesia d’Estellés sense perdre la seua vibració i bellesa.

Entrada lliure a canvi de consumició!


Etiquetes: ACPV ACPV activitats Cuidem la cultura

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de