Ontinyent i Bétera reben les Festes Isabelines


Festes Isabelines genérica 2024

El pròxim 21 i 22 de juny, Ontinyent i Bétera acolliran les Festes Isabelines. Aquesta festa vol ser un homenatge a les nostres escriptores i és una aposta per a visibilitzar la literatura feta en valencià per les nostres autores.

Aquest divendres 21 de juny a les 21 h tindrà lloc al Pati Espai Jove (Recinte Uned). L’acte començarà amb un sopar de cabasset. I per finalitzar, tindrà lloc la nit de poesia i música a càrrec d’Ana Zomeño.

D’altra banda, aquest dissabte 22 de juny, a les 20 h a l‘Ateneu de Bétera (plaça del Mercat, 5) la festa començarà amb “Lectures compartides. Poetes valencianes d’ara”, amb l’acompanyament de Kike Naval a la guitarra. Seguidament, gaudirem de l’actuació de Mireia Tortosa (Tendur) i per finalitzar sopar de pa i porta.


Etiquetes: Cuidem la cultura FESTES ISABELINES

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de