Crònica conferència d’ELEN: “Protegir l’educació en llengües minoritzades, enfortir els drets lingüístics: com progressar?”La conferència de l’European Language Equality Network (ELEN) amb col·laboració amb CATESCO, Òmnium Cultural i amb el suport de la Generalitat, va tenir lloc el passat 15 de juny a l’Institut d’Estudis Catalans (C/ del Carme, 47, 08001 Barcelona).

Núria Betoret, membre de la Junta Directiva d’Acció Cultural del PV ens va representar a la conferència centrada en drets lingüístics i educació en llengües minoritzades. Durant la seua intervenció, Núria va destacar el perill que suposa la llei Rovira per a la preservació i promoció del valencià.

Va subratllar que “l’aspecte més negatiu de la llei és que posa la llibertat de les famílies per damunt de l’obligació legal d’aconseguir que l’alumnat tinga un domini equivalent de les dues llengües oficials.” La seua participació va ser clau per visibilitzar aquest desafiament en el fòrum internacional.


Etiquetes: ELEN Erasmus +

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de