La Federació Llull es reuneix a Ca n’AlcoverEls representants de la Junta de la Federació Llull formada per Acció Cultural del País Valencià, Òmnium Cultural i Obra Cultural Balear celebraren el passat diumenge 16 de juny la seua assemblea anual a Ca n’Alcover. L’assemblea va escollir Antoni Llabrés Fuster, president de la Federació Llull, prenent el relleu de la presidenta d’Acció Cultural, Anna Oliver.

La reunió va servir  també per a fer balanç de la feina feta, intercanviar informació respecte a la situació de la llengua i el país en els respectius territoris, i coordinar properes iniciatives de les entitats que formen la Federació.

Imagen


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de