Aprofita la Lectura en Valencià amb “Llegir en valencià, sense por”!


Llegir en valencià sense por

Aquesta setmana, plena de emocionants històries de superació i desenvolupament personal, no et pots perdre les següents:

Més informació ací

 1. “Por a la discriminació”
  • Llibre 4: Un sopar de compromís, de Teresa Broseta
  • Descobreix la crònica de Xavier Ferrer, qui rep una crida inesperada al sopar dels vint-i-cinc anys de la seua promoció de l’institut. Una oportunitat que el forçarà a enfrontar els seus temors i evitar la vergonya.
  Data de distribució:
  • 6 de juliol amb Levante-EMV
  • 19 de juliol amb Información
 2. “Por a la foscor”
  • Llibre 5: La casa de les llums, de Francesc Gisbert
  • Daniela arriba a Benidorm per cuidar Eulàlia, una dona amb un passat tumultuós i un present envoltat de secrets. A través de les seves converses, Daniela descobrirà els misteris amagats d’una casa singular.
  Data de distribució:
  • 7 de juliol amb Levante-EMV
  • 20 de juliol amb Información

No deixes passar aquesta oportunitat per submergir-te en històries que ens captiven, inspiren i ens connecten amb les emocions més profundes. Celebra la riquesa de la literatura valenciana amb nosaltres i lluita per llegir en la nostra llengua, sense por i amb orgull. Comparteix la teua experiència amb #llegirenvalencià i et guanyaràs a tu mateix grans premis!


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de